A-ROSA

A-ROSA

Bij A-ROSA kun je terecht voor een All-inclusive riviercruise-ervaring. De vloot van A-ROSA bestaat uit 15 prachtige rivierschepen. Aan boord vind je vele faciliteiten. De schepen zijn uitgerust met comfortable hutten, een gezellige lounge, een sauna en een fitnesscentrum. Het zonnedek is uitgerust met stoelen en ligstoelen, zodat je niks van de prachtige omgeving hoeft te missen. Wil je je kinderen meenemen? Ook dan is A-ROSA de rederij voor jou! Kinderen kunnen zich aan boord prima vermaken. Op geselecteerde afvaarten is er zelfs een speciaal team aanwezig dat activiteiten verzorgd voor de kids! Ook wordt er rekening gehouden met de kinderen in het restaurant.

Bestemmingen

De schepen van A-ROSA zijn elegant en de hutten zijn voorzien van alle gemakken. Je kunt kiezen uit buitenhutten met raam of met Balkon. Elk schip heeft zijn eigen vaargebied. Zo varen er schepen van A-ROSA over de rivieren de Rijn, Donau, Rhône, Seine en de Douro. 

Je kunt meedoen met excursies die door de rederij worden aangeboden, maar je kunt ook zelf de omgeving ontdekken. Aan boord kun je zelfs fietsen huren, zodat je op een actieve manier Europa kunt ontdekken!

 

Eten en drinken aan boord

Aan boord kun je genieten van verschillende buffetten. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen in je reissom. Tijdens de dagelijkse ‘Tea time’ worden er heerlijke hapjes geserveerd.

Bij A-ROSA kun je 2 verschillende tarieven boeken.

Premium All Inclusive hierbij zijn inbegrepen: ontbijt, lunch, diner en snacks, alle drankjes, mineraalwater in de hut, keuze van hutnummer, keuze a la carte of buffetstijl dineren, gratis e-bikes huren om zelf mee op pad te gaan en Wi-Fi.

Basic Full Board hierbij zijn inbegrepen: ontbijt, lunch, diner en dagelijks snacks tjidens ‘tea time’. Drankjes zijn niet inbegrepen. Deze kun je uiteraard wel aan boord kopen en worden dan op je boordrekening bijgeschreven.

Met A-ROSA en Cruise-Outlet.nl op reis

A-ROSA vaart met haar rivierschepen door heel Europa en het lukt het team van Cruise-Outlet.nl regelmatig om hier de meest scherp geprijsde reizen uit te selecteren. Met onze onderhandelkracht weet je zeker dat je voor jouw volgende A-ROSAcruise nooit te veel betaalt.

Houd onze website, nieuwsbrief en social media kanalen goed in de gaten als je interesse hebt in een cruise aanbieding van A-ROSA, want voordat je het weet is de aanbieding alweer uitverkocht…

 

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht

Bel onze cruise-experts op: 088-501 85 91